Kapsalon voor dames en heren in Waregem, Hair Look Nico

Maak een afspraak

Al 30 jaar het perfecte haar voor hem & haar

Iedereen kan bij Hair Look Nico in Waregem binnenstappen, dames, heren en kinderen, klein of groot. We hebben een zwak voor dameskapsels en zijn gespecialiseerd in nieuwe snits. Blader door onze laatste nieuwe fotoboeken om inspiratie op te doen voor je favoriete kapsel. Heb je al meteen een idee? Vertel er ons alles over en wij zorgen ervoor! Uiteraard geven we je ook met plezier gespecialiseerde verzorgingstips.

Specialiteit: kleuren met natuurproducten, PPD- en parabeenvrij, 100% grijsdekking!

Help, grijze haren en/of een haarverfallergie! Dan hoef je bij deze haarstylist niet met de handen in het haar te zitten: wij zijn immers gespecialiseerd in PPD- en parabeenvrije haarkleuringen. Zo werken wij met natuurproducten die 100% grijsdekking bieden. Ervaar het zelf bij Hair Look Nico!

Topproducten voor gezonde lokken

Mooi, vitaal en gezond haar begint bij een kapper met kennis van zaken én goede verzorgingsproducten. Hair Look Nico kiest resoluut voor kwaliteit om je de beste haarverzorging, haarkleuring en styling te garanderen. Je vindt in ons kapsalon dan ook topmerken voor hem en haar als Keune, Kevin Murphy uit Australië en Matrix. Onze antiallergische haarkleuringen geven een glanzend resultaat en zijn ook geschikt voor de gevoelige hoofdhuid!

Wat klanten zoal vertellen over ons kapsalon…

  • Steeds een service met de glimlach

  • Je haar wordt helemaal verzorgd, geknipt en gestyled zoals jij het wilt

  • Vriendelijke en professionele kapper

  • Je komt er altijd tevreden, goedgezind en als nieuw buiten

  • Ook knappe herensnits

  • Na afspraak nooit wachten bij de kapper

  • Toffe sfeer, mooi kapsalon

  • Complimentjes gegarandeerd

Tijd voor een knipbeurt?

Bel ons voor een afspraak in ons kapsalon in Waregem. Het is in onze gezellige zaak meteen thuiskomen. Verwelkomen wij je binnenkort bij Hair Look Nico? Je vindt ons in het centrum van Waregem. Wij zijn heel vlot bereikbaar, en er zijn heel wat parkeerplaatsen in de buurt.

Bel meteen 056 60 62 94

Volg ons ondertussen op Facebook voor alle nieuwtjes & promoties